Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 5 juni 2015

D66 stelt schriftelijke vragen over fietsroutes Halfweg

Op 5 juni 2015 heeft de Statenfractie van D66 Noord-Holland schriftelijke vragen gesteld over actuele problematiek rond de G200 en de F200, een recreatieve fietsroute en een snelfietsverbinding tussen Amsterdam-West via Halfweg naar Haarlem. Deze oost-west routes zijn voor beide stedelijke gebieden een belangrijke verbinding én de toegang tot de recreatiegebieden.

“Er is een robuust recreatief fietsnetwerk tussen Haarlem en Amsterdam-West nodig om te kunnen voldoen aan de behoefte uit de stedelijke gebieden” aldus Andries Tijssens, woordvoerder mobiliteit van D66 Noord-Holland, “D66 wil dat de beoogde verbindingen gerealiseerd worden en dat er geen nieuwe knelpunten ontstaan.”

Lees de volledige vragen hier (pdf)