Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 19 oktober 2015

Behoud forten dankzij vrijwilligers

Pannenkoeken eten, slapen, wijn proeven, film of toneel kijken in een fort, wandelen rondom en een rondleiding in een fort? Allemaal voorbeelden van activiteiten die dankzij de inzet van vrijwilligers in de 46 forten van de Stelling van Amsterdam mogelijk zijn.
In haar weblog spreekt Joke Geldhof haar waardering uit voor de vele vrijwilligers die rondleidingen verzorgen, zijn betrokken bij tentoonstellingen, het archief mee-onderhouden, maar ook bij het onderhoud van zowel de natuur rondom de forten als klussen in en rond de forten. Zonder vrijwilligers is het niet mogelijk dat de forten opengesteld en behouden kunnen blijven voor ons allemaal.

Lees hier verder.

Fort aan den Ham

Fort aan den Ham, Uitgeest