Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 19 mei 2017

Symposium resulteert in enthousiasme voor meer fietsbeleid

Op 19 mei organiseerden D66, PvdA en GroenLinks een symposium over provinciaal fietsbeleid. Sprekers uit het veld en van andere provincies deelden hun kennis en ervaring. Het was een inspirerende vrijdagmiddag met raadsleden, statenleden, ambtenaren en experts.

Andries Tijssens, Statenlid voor D66 Noord-Holland, was blij met de goede opkomst en levendige discussie. Voor hem is duidelijk dat de Provincie verantwoordelijkheid moet gaan nemen voor een herkenbaar fietsnetwerk.

Alle informatie, kennisbronnen en presentaties zijn te vinden op de website van het evenement:

https://fietssymposium.wixsite.com/nhfietst

Een meer gedetailleerd verslag is ook op de website te vinden.

Aangeven welke regionale knelpunten op onze kaarten ontbreken of welke regionale fietsverbindingen nodig zijn.