Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 12 juni 2017

D66 Masterclass 2017-18 regio Amsterdam

Wil jij als lid van D66 meer inhoud geven aan je politieke of maatschappelijke interesse? Is discussiëren over politieke thema’s jouw ding? En wil je D66 beter leren kennen? Geef je dan op voor de D66 Masterclass ‘17-’18 – regio Amsterdam!

Zaterdag 9 september start de zevende masterclass-serie met een tweedaags openingsweekend. Leden uit de regio Amsterdam kunnen hieraan deelnemen. Tijdens de masterclass krijg je praktische trainingen en volg je bijeenkomsten over actuele politieke thema’s. Zo leer je alle aspecten van de partij, train je je politieke vaardigheden, en bouw je een eigen netwerk op binnen D66.

Aan het einde van de D66 Masterclass ‘17-’18 – regio Amsterdam heb je door veel te doen je eigen politieke vaardigheden verkend en verbeterd!

Kijk voor meer informatie op de website van D66 Amsterdam