Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 28 maart 2018

Update – Oproep voor kandidaten voor vacatures regiobestuur

Op de ARV van 9 juni 2018 worden er diverse nieuwe bestuursleden gekozen. De secretaris en politiek-secretaris hebben aangegeven hun functie ter beschikking te stellen in verband met respectievelijk een nieuwe baan/gezinssituatie en politieke keuzes. Daarnaast heeft bestuurslid Klaus van den Berg aangegeven dat er versterking nodig is op het gebied van campagne & communicatie en ledenbinding & ledenwerving. Daarom heeft het regiobestuur twee extra vacatures opengesteld. Het betreft twee vacatures voor algemene bestuursleden met beoogde portefeuilles respectievelijk campagne & communicatie (inclusief evenementen) en ledenbinding & ledenwerving (inclusief evenementen).

Dit resulteert in vier opengestelde vacatures:

  • secretaris
  • politiek-secretaris
  • bestuurslid algemeen (met beoogde portefeuille campagne, communicatie en evenementen)
  • bestuurslid algemeen (met beoogde portefeuille ledenbinding, ledenwerving en evenementen)

Op de algemene regionale ledenvergadering (ARV) van 9 juni  wordt besloten wie er de komende drie jaar in het regiobestuur deze functies kunnen gaan vullen voor de functie van Secretaris, Politiek Secretaris en Algemeen lid (met beoogde portefeuille ledenbinding en ledenwerving).

Omdat er geen nieuwe kandidaten voor de tweede functie van Algemeen lid hebben gemeld zal deze vacature worden omgezet naar een vacature zonder eind datum.

Wilt u zich kandideren als Algemeen lid? Stuur dan een ingevuld kandidaatstellingsformulier naar de regionale verkiezingscommissie. De motivering wordt ook onder de leden verspreid. Voor de vacante functie is een functieprofiel beschikbaar en het bijbehorende kandidaatstelling formulier.

De documenten van de originele openstelling van alle 4 de vacatures zijn ook nog beschikbaar voor naslag. Deze documenten en instructies vindt u via deze link.

Thema

D66 Richtingwijzers

Vertrouw op de eigen kracht van mensen
Streef naar een harmonieuze en duurzame samenleving
Beloon prestatie en deel de welvaart
Denk en handel internationaal
Koester de grondrechten en gedeelde waarden

Lees meer