Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 28 maart 2018

Oproep voor kandidaten voor vacatures regiobestuur

Binnenkort komen er een aantal bestuursfuncties in het regiobestuur van D66 Noord-Holland vacant. De secretaris en politiek-secretaris hebben aangegeven hun functie ter beschikking te stellen in verband met respectievelijk een nieuwe baan/gezinssituatie en politieke keuzes. Daarnaast heeft bestuurslid Klaus van den Berg aangegeven dat er versterking nodig is op het gebied van campagne & communicatie en ledenbinding & ledenwerving. Daarom heeft het regiobestuur twee extra vacatures opengesteld. Het betreft twee vacatures voor algemene bestuursleden met beoogde portefeuilles respectievelijk campagne & communicatie (inclusief evenementen) en ledenbinding & ledenwerving (inclusief evenementen).

Dit resulteert in vier opengestelde vacatures:

  • secretaris
  • politiek-secretaris
  • bestuurslid algemeen (met beoogde portefeuille campagne, communicatie en evenementen)
  • bestuurslid algemeen (met beoogde portefeuille ledenbinding, ledenwerving en evenementen)

Op de algemene regionale ledenvergadering (ARV) van 9 juni  wordt besloten wie er de komende drie jaar in het regiobestuur deze functies kunnen gaan vullen. Leden van D66 kunnen zich hiervoor kandideren en op de ARV wordt hierover gestemd.

Van 1 april 2018 en tot en met 20 mei 2018 kunnen leden zich voor de functies kandideren. In de e-mail nieuwsbrief eind mei worden de namen en motivering van kandidaten bekend gemaakt en op deze website gepubliceerd. Tijdens de ARV krijgen kandidaten ruimschoots de kans om zich voor te stellen en vragen van leden te beantwoorden. Genoeg mogelijkheden voor een zorgvuldige afweging dus, alvorens er gestemd wordt.

Wilt u zich kandideren? Stuur dan een ingevuld kandidaatstellingsformulier naar de regionale verkiezingscommissie. De motivering wordt ook onder de leden verspreid. Voor de vacante functies zijn er functieprofielen beschikbaar. Alle documenten en instructies vindt u via deze link.

Thema

D66 Richtingwijzers

Vertrouw op de eigen kracht van mensen
Streef naar een harmonieuze en duurzame samenleving
Beloon prestatie en deel de welvaart
Denk en handel internationaal
Koester de grondrechten en gedeelde waarden

Lees meer