Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 12 april 2018

Waar wekken we schone energie op in ons mooie landschap?

De omgevingswet treedt over een aantal jaar in werking. Daarom stelt Provincie Noord-Holland in vier fases, samen met stakeholders en inwoners, de omgevingsvisie NH2050 op.

In de ontwerp omgevingsvisie onderscheiden we, vooralsnog, vijf bewegingen. Een daarvan is ‘nieuwe energie’. In 2050 willen we klimaatneutraal zijn. Maar waar willen we ruimte geven aan het opwekken van schone energie? Waar geven we juist ruimte aan de schoonheid van Noord-Holland? Waar kan het een het ander misschien juist versterken, of verbeteren? Hoe blijven we wendbaar en flexibel om in te kunnen spelen op nieuwe technologische ontwikkelingen? Meer hierover in de blog van Joke Geldhof.

Als je op de hoogte wilt blijven van het opstellen van de Omgevingsvisie en/of mee wilt praten, abonneer je dan op de speciale e-mail nieuwsbrief hierover.