Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 15 april 2019

Regiobestuur beveelt D66 Academie aan

Op zaterdag 13 april heeft het regiobestuur een middag “op de hei gezeten” om de ambities, activiteiten en taakverdelingen te bespreken. Naast de werkafspraken hebben we ook stilgestaan bij de samenstelling van het team en de verschillen tussen de teamleden. Geen mens en geen team is immers gelijk. De opbrengsten van de middag komen zeker terug op de volgende regiovergaderingen.

De middag werd begeleid door Jan Brink, voormalig D66 Raadslid in Den Haag en Zwolle en tot vorig jaar juni Wethouder in Zwolle. Jan was ons aanbevolen door de D66 Academie van het Landelijk Bureau omdat hij veel ervaring heeft binnen D66 met het geven van trainingen en het coachen van personen en teams.

De begeleiding door “iemand van buiten” is ons als regiobestuur zeer goed bevallen. “Jan is zeer to-the-point en weet precies waar hij het over heeft. Hij gaf alle regiobestuursleden de ruimte ” – vertelt [voormalig] bestuurslid en organisator Klaus van den Berg. Wij kunnen de trainerspool van de D66 Academie van harte aanbevelen aan afdelingen of fracties die onder externe begeleiding verder willen denken over strategie en de toekomst of die als team beter willen samenwerken.”

https://d66.nl/partij/d66academie/