Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 6 juli 2019

21 raadsleden en bestuurders uit Noord-Holland geslaagd

Zaterdag 6 juli ontvingen de deelnemers uit handen van bestuurslid Raymond van Haeften hun certificaat als bewijs van deelname aan de succesvolle Leergang Politieke Vaardigheden Noord-Holland.

De leergang bevat vaardigheidstrainingen en verdiepende kennis- en ontwikkelgerichte sessies, waarbij de nadruk op het opereren in de politieke setting ligt. In het programma stond zowel het lerend effect van het individu als de deelnemersgroep centraal en waren er verschillende reflectiemomenten ingebouwd.

De leergang bestond uit een reeks van vier bijeenkomsten van een dag, waarin de programmaonderdelen debatteren, het politieke spel, gedachtegoed, leiderschap, integriteit diversiteit en presentatie waren opgenomen.

Na de zomer wordt de pilot leergang geƫvalueerd samen met het landelijk bureau van D66 en op basis daarvan wordt gekeken waar het programma moet worden aangepast en een plan gemaakt voor de verdere uitrol van de leergang.

De organisatie was in handen van Marion van der Zwaan, Adriane Charbon, Sicco Jan Bier en Raymond van Haeften.