Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 24 januari 2020

ARV en nieuwjaarsreceptie in Heerhugowaard

Op zaterdag 25 januari 2020 waren een 100-tal D66 leden en gasten van  de Statenfractie, het regiobestuur van D66 Noord-Holland en de D66 afdelingen Langedijk en Heerhugowaard Event Center in Heer Hugo in Heerhugowaard voor een ledenvergadering en daarna nieuwjaarsreceptie.

De algemene regionale vergadering (ARV) verliep soepel en alle besluiten zijn ongewijzigd aangenomen.

De gastsprekers zijn onder meer Tweede Kamerlid Tjeerd de Groot en Europarlementariër Samira Rafaela gaven een update over hun werkzaamheden. Daarna vertelden de nieuwe Noord-Hollandse Statenleden Marcel Steeman en Emre Kanik hun ervaringen in de provinciale politiek.

Samira Rafaela, Marcel Steeman, Emre Kanik, Ilse Zaal, Arja Kapitein, Amelie Strens, Tjeerd de Groot