Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 3 april 2020

Jack van der Hoek vertrekt naar Zeeland

De gemeenteraad van Schouwen-Duiveland heeft op 2 april 2020 besloten Jack van der Hoek uit Uitgeest bij de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties aan te bevelen als nieuwe burgemeester van de gemeente Schouwen-Duiveland. Dat betekent dat we afscheid gaan nemen van Jack als gedeputeerde voor D66 in Noord-Holland.

Met deze stap kan Jack een lang gekoesterde wens realiseren. Wij gunnen hem dit van harte, maar laten hem niet graag gaan. Op 12 mei zal hij zijn werkzaamheden voor Schouwen-Duiveland starten.

Ilse Zaal, fractievoorzitter: “Heel jammer voor ons, maar Schouwen-Duiveland krijgt een geweldige burgemeester.”

De Statenfractie van D66 is samen met het regiobestuur naarstig op zoek naar een vervanger, vooralsnog voor dezelfde portefeuille: economie (inclusief onderwijs & arbeidsmarkt), landbouw en visserij, dierenwelzijn, bestuur, Europa, recreatie en toerisme. Lees hier alles over het profiel en de procedure