Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 16 april 2020

Bart Vink geïnstalleerd als Statenlid in Noord-Holland

Bart Lennaert Vink is op 16 april 2020 in een speciale Statenvergadering door de Commissaris van de Koning Arthur van Dijk geïnstalleerd als Statenlid voor D66 Noord-Holland.

De fractie is verheugd om Bart Vink te kunnen verwelkomen. Zijn ervaring en expertise zullen de fractie zeker verrijken. Bart was van 2014-2018 gemeenteraadslid in Amsterdam en had daar ruimtelijke ordening, mobiliteit, luchtvaart en deelnemingen in zijn portefeuille. Hij was er tevens voorzitter van de commissie bouwen, wonen, wijkenaanpak en dierenwelzijn.

Bart zal in Provinciale Staten voor D66 Noord-Holland Ilse Zaal gaan vergezellen in de commissie Ruimte, Wonen en Klimaat (RWK) en wordt woordvoerder klimaat, energie en MRA. Hij kan direct aan de slag in de online provinciale commissievergadering dezelfde avond en zal daar het woord voeren over de MRA.