Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 16 november 2020

PIM gaat door!

De Provincie Noord-Holland helpt innovatieve ondernemers met maatwerkadvies, masterclasses en online ondersteuning. Hierdoor worden ze uitgerust met een betere groeistrategie en financiering. Gedeputeerde Ilse Zaal heeft onlangs het Programma Investeringsgereed Innovatief MKB (PIM) verlengd en vernieuwd om mkb-ers te helpen met financieringsvragen. PIM geeft lokale ondernemers de mogelijkheid om stappen te zetten naar de economie van de toekomst.

Wat is PIM?

Het provinciale programma PIM voor MKB-ondernemers richt zich op de sectoren energietransitie & duurzaamheid, landbouw, water & voedsel, gezondheid &  zorg en veiligheid. PIM helpt innovatieve ondernemers om een bedrijf op te starten en groei te realiseren. Daarna staan ze op eigen benen. Belangrijk voor economie en maatschappij, want MKB-ers staan midden in de samenleving.

Gedeputeerde Zaal legt het uit in dit filmpje, samen met ondernemers die er veel baat bij hadden. De gehele lancering van PIM 2.0 kan hier bekeken worden.