Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 12 augustus 2021

Vacature regiovoorzitter per 2 oktober

Tijdens de regiobestuursvergadering van maandag 5 juli heeft onze regiobestuursvoorzitter aangekondigd dat hij besloten heeft op het najaarscongres op 2 oktober zijn functie als voorzitter neer te leggen. Raymond gaf gaan dat hij – nu hij verkozen is tot lijsttrekker in de gemeente Zandvoort waar hij ook wethouder is – tot de conclusie is gekomen, dat hij de rol van voorzitter niet goed kan combineren met zijn andere functies. De rest van het bestuur vindt dit jammer, maar begrijpt hem volledig. Wij willen Raymond daarom alvast bedanken voor zijn tomeloze inzet voor D66 Noord-Holland.

Nieuwe voorzitter

Dit alles betekent dat wij op zoek moeten naar een nieuwe voorzitter. Ben je geïnteresseerd in functie dan kun je informatie over de rol van voorzitter en wat daar van verwacht wordt vinden in het functieprofiel. Voor meer informatie over de functie, kun je per mail contact opnemen met de huidige voorzitter Raymond van Haeften.

Kandidaatstelling

Voldoe jij aan het functieprofiel voor de functie van regiovoorzitter en ben je geïnteresseerd en gemotiveerd, dan kun je jezelf via Mijnd66.nl kandidaat stellen. De periode om je kandidaat te stellen loopt van zaterdag 14 augustus tot en met zaterdag 28 augustus.

Voor informatie over de procedure zoals die gevolgd wordt, kun je contact opnemen met onze bestuurssecretaris Frank Reiber. x