Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 12 september 2021

Sijmen Mülder treedt aan als Statenlid voor D66 in Noord-Holland 

Sijmen Mülder uit Amsterdam is op maandag 13 september geïnstalleerd als Statenlid namens D66 in de Provinciale Staten van Noord-Holland. Dit heeft plaatsgevonden in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee, de tijdelijke vergaderlocatie van het provinciaal bestuur.

Sijmen vult de vacature die ontstaan is vanwege het vertrek van Bart Vink naar de gemeenteraad van Amsterdam. De Statenfractie is blij dat Sijmen het woordvoerderschap ruimte en wonen van Bart kan overnemen en wenst Bart veel succes in de raad van Amsterdam.

Sijmen is opgegroeid in Leusden en heeft bestuur- en organisatiewetenschappen gestudeerd aan de VU in Amsterdam. Momenteel is hij werkzaam als recruiter bij Athena Studies. Verder zit hij vier jaar in het bestuur van D66 Amsterdam-West, sinds oktober 2020 in de rol van afdelingsvoorzitter.