Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 13 oktober 2021

Fractie zoekt fractiemedewerker

De D66-fractie van Noord-Holland zoekt per direct een enthousiaste tijdelijke fractiemedewerker voor een parttime functie van minimaal 16 uur en maximaal 32 uur per week. De medewerker ondersteunt de fractie op inhoudelijk, organisatorisch, communicatief, en secretarieel gebied.

De fractie is op zoek naar iemand met:

  • Een hoog werk- en denkniveau (HBO/WO);
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
  • Gevoel voor politieke en bestuurlijke processen en verhoudingen;
  • Affiniteit met de D66-beginselen en de provinciale politiek;
  • Eerdere politieke assisterende ervaring (is een pré)

Het betreft een functie van 4-6 maanden, wegens ziekte van de vaste fractiemedewerker. Voor vragen en meer info kan er contact op genomen worden met fractievoorzitter Amelie Strens 0640081157. Reacties ontvangen wij graag uiterlijk eind oktober.