Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 14 oktober 2021

Nieuw duo-commissielid: Martin Meiland

Tijdens de vergadering van de Provinciale Staten op 8 november zal Martin Meiland geïnstalleerd worden als duo-commissielid in de Provinciale Staten van Noord-Holland. Hij is daarmee de opvolger van Remco Vonk die afscheid neemt vanwege een nieuwe baan waardoor hij geen tijd meer heeft als om duo-commissielid actief te zijn.

Martin Meiland was van 2014 tot 2018 actief als raadslid in de gemeente Haarlemmermeer waar hij zich met financiële vraagstukken bezig hield. Inmiddels is hij verhuisd naar Amsterdam waar hij op het moment penningmeester is voor de afdeling Amsterdam van D66. In het dagelijks leven is hij werkzaam voor ABN.

Voor de fractie zal Martin plaatsnemen in de commissie Mobiliteit en Bereikbaarheid. Wij wensen Martin Meiland veel succes als duo-commissielid.