Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 3 februari 2022

Wethouders gezocht.

Direct na de gemeenteraadsverkiezingen op 15 maart van dit jaar wordt begonnen met de vorming van de nieuwe colleges. D66 maakt graag deel uit van die nieuwe colleges. Het is daarvoor belangrijk om de beschikking te hebben over goede kandidaat-wethouders. Veel afdelingen zijn daarom begonnen met het zoeken naar die kandidaten via hun Wethouders Advies Commissies (WAC).

Heb jij die ambitie om wethouder voor D66 te worden? Ben jij de juiste persoon om deze belangrijke functie te vervullen? Stel je dan kandidaat!

Meer informatie, over hoe je jezelf kandidaat kan stellen, kun je vinden op de individuele websites van de de D66 afdelingen waaronder een gemeente valt. Een overzicht van de afdelingen is op de volgende pagina te vinden: Lokale afdelingen – Noord-Holland.

PS. Niet alle afdelingen zijn op zoek naar een wethouder omdat zij