Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 10 maart 2022

Gezocht: Leden evaluatiecommissie PS2023

Na afloop van de vorige Provinciale Statenverkiezingen in 2019 heeft een commissie de voorbereidingen, uitslag en nasleep van de verkiezingen geƫvalueerd. De adviezen die zij gaven gebruiken wij nu in aanloop van de PS2023 om het nog beter te doen. Om te kijken hoe met de adviezen van de commissie uitwerken en te kijken wat er goed gaat of juist verder verbeterd kan worden zijn we op zoek naar leden voor een nieuwe evaluatiecommissie die deze verkiezingen gaat evalueren.

Ben je analytisch en doorvragend van geest? Kan jij de mogelijke verbeteringen ertussenuit pikken? Heb je geen andere betrokkenheid* of politieke ambitie bij de komende statenverkiezingen? En lijkt je dit leuk om samen met een groep van vijf personen te doen. Mail dan naar bestuur@d66noordholland.nl voor een gesprek.

*Met geen andere betrokkenheid bedoelen we geen nauwe betrokkenheid bij het bestuur en andere commissies rondom de verkiezingen. Dit is om tot een zo onafhankelijk mogelijke evaluatie te komen.