Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 7 april 2022

Schrijf mee aan het verkiezingsprogramma Noord-Holland!

Volgende jaar zijn er verkiezingen voor de provinciale Staten! We zijn gestart met het maken van een verkiezingsprogramma. Vind je het leuk om eraan mee te schrijven? Dan is dit je kans!

Heb je verstand van Natuur, Energietransitie, Waterkwaliteit, Circulaire economie, Landbouw of een ander thema? Of wellicht ben je gewoon een goede schrijver?! Laat het ons dan weten en geef je op door een mail te sturen aan joostkoomend66@gmail.com (Voorzitter van de verkiezingscommissie).

We zoeken ook mensen die het leuk vinden om het programma van illustraties te voorzien en mooi op te maken. Ben jij daar goed in? Laat het ons weten. Want we gaan voor een inhoudelijk sterk en ook aantrekkelijk verkiezingsprogramma. Het samenwerken aan het verkiezingsprogramma is leuk en ook concreet politiek werk. We horen graag van je.’