Steun ons en help Nederland vooruit

Aanmelden voor 27 januari

Hier kunt u zich aanmelden voor de ledenvergadering (ARV), Nieuwjaarsreceptie, trainingen en  canvas-actie door middel van onderstaand formulier. Daarnaast kunt u hieronder meer details vinden over het gehele programma van zaterdag 27 januari 2018.

Programma Trainingen, ARV & Nieuwjaarsreceptie D66 Noord-Holland

Datum: Zaterdag 27 januari 2018

Locatie: The Beach, Oosteinderweg 247a, 1432 AT  Aalsmeer

The Beach is dé indoor strandlocatie van Nederland gevestigd in de oude bloemenveiling van Aalsmeer, vlakbij Amsterdam en Amstelveen en op steenworp afstand van Schiphol en Hoofddorp. http://www.beach.nl/

10.00-14.00 uur: Mediatraining

Omgaan met de media: voor veel bestuurders en politici een noodzakelijk kwaad. Hoe gaat u om met lastige vragen van journalisten die koste wat kost hun eigen gelijk willen halen en negatieve ‘framing’? Wij leren het u op onze mediatraining waarbij zal worden gewerkt met camera’s en video waarbij u aan den lijve kunt ervaren hoe het merk D66 succesvol te verkopen aan alle mediadoelgroepen (‘learning-by-doing’). http://www.deluistervinken.nl/mediatraining

Deze externe professionele training kost 800,00 euro en er zal ook een lunch voor 15,00 euro per persoon worden verzorgd. Daarom werken wij met voor-aanmeldingen om de interesse voor deze mediatraining te kunnen peilen en de kosten onder de deelnemers te kunnen delen. Kortom, hoe meer voor-aanmeldingen, hoe lager de prijs per persoon! Meld u alvast aan via het aanmeldformulier: https://noordholland.d66.nl/aanmelden-arv-en-nrj-27-januari-2018/. Bij weinig aanmeldingen en zodoende hoge kosten per persoon gaat deze training niet door en berichten wij de aanmelders daarover per email. Zodoende ontvangen wij uw voor-aanmelding het liefst zo snel mogelijk.

 

12.00-14.00 uur: De grootste canvas/in gesprek met-actie ooit!

Na 16 jaar PACT (D66/GroenLinks/PvdA) gaat D66 in Aalsmeer nu weer met een eigen lijst meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen 2018. Ter viering van dit fantastische nieuws organiseren wij de grootste D66 canvas/in gesprek met-actie ooit in Aalsmeer tijdens de landelijke GR18-campagnedag van onze partij. Kortom, hoe meer canvassers uit Aalsmeer en Noord-Holland die in gesprek gaan met Aalsmeerders , hoe beter! Meld u aan voor een plek in een canvasduo via het aanmeldformulier: https://noordholland.d66.nl/aanmelden-arv-en-nrj-27-januari-2018/. Weet u al met wie u samen wilt gaan canvassen, dan kunt u zich ook vooruit aanmelden als vast duo.

14.00-14.30 uur: Inloop Algemene Regiovergadering (ARV) D66 Noord-Holland

Drankjes worden u aangeboden door het Regiobestuur Noord-Holland.

14.30-16.00 uur: Algemene Regiovergadering (ARV) D66 Noord-Holland    

 1. Opening en welkom
 2. Notulen eerdere ARV
 3. Afscheid Olaf Vroom
 4. Vaststellen deelnamebesluit PS2019
 5. Vaststellen kandidatenprofiel PS2019
 6. Vaststellen jaarrekening 2017 inclusief verslag kascommissie
 7. Benoemen leden Regionale Verkiezingscommissie (RVC)
 8. Benoemen voorzitter Permanente Talentencommissie en machtigen bestuur aanwijzen overige leden + Voorstellen Netwerk en Support groep
 9. Presentatie van de fractie: Koersdocument naar Omgevingsvisie NH2050
 10. Presentatie proces gedeputeerden selectie 2015
 11. Rondvraag

Drankjes worden u aangeboden door het Regiobestuur Noord-Holland. Details over de ARV inclusief stukken zijn te vinden op: https://noordholland.d66.nl/arv-en-nieuwjaarsreceptie-27-januari-2018/.

16.00-18.00 uur Nieuwjaarsreceptie D66 Noord-Holland & MRA

Een gezamenlijk toast op een spetterende campagne van de gemeenteraadsverkiezingen met alle lokale afdelingen van D66 in Noord-Holland en de Metropoolregio Amsterdam! Drankjes & bittergarnituur worden u aangeboden door het Regiobestuur Noord-Holland.

The Beach ligt 5 minuten lopen vanaf bushalte Machineweg van buslijn 171.
Mocht u persoonlijk vervoer nodig hebben vanaf OV naar de locatie, dan kunt u dat uiterlijk een week van tevoren vooruit melden bij Klaus van den Berg, k.vandenberg@d66noordholland.nl. Ook voor overige praktische en organisatorische vragen over deze dag kunt u bij hem terecht.

 

Laatst gewijzigd op 22 november 2018