Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Bustour voor gemeenteraadsverkiezingen – NH Westroute

Vrijdag, 25 februari 2022 in Haarlem

Bustour Noord-Holland West met onder andere Tweede Kamerlid Alexander Hammelburg en fractievoorzitter Amélie Strens van D66 Noord-Holland. Startpunt NS Station Haarlem en eindpunt NS Station Alkmaar.

De verkiezingen komen in een rap tempo dichterbij! Woensdag 16 maart zijn alweer de gemeenteraadsverkiezingen. D66 doet het in veel landelijke peilingen goed, maar elke stem telt. Daarom organiseert D66 Noord-Holland een drietal bustours door Noord-Holland. Een bus met een gemixt gezelschap van D66 Statenleden, Regiobestuurders en andere campagnevoerders zal tijdens deze tour door Noord-Holland trekken. Kortom, een win-win situatie! Leer nieuwe mensen kennen én ondersteun lokale afdelingen om zo goed mogelijke verkiezingsuitslag in de wacht te slepen. Jij gaat toch ook mee?

Bustour 1: Noord-Holland Westroute

De eerste bustour is op vrijdag 25 februari en heeft als startpunt het NS Station in Haarlem om 9:00. Na verschillende tussenstops zal de bus aankomen bij het eindpunt van de route: het NS Station in Alkmaar om 17:00 voor de laatste campagne activiteit van de dag.

De bus zal stoppen in de gemeenten Haarlem, Velsen, Heemskerk, Castricum, Den Helder en Alkmaar stoppen. Er is dus volop ruimte om met inwoners te spreken, te flyeren en de provincie nog beter te leren kennen!

25 februari

9:00