Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

D66 Noord-Holland dag

Zaterdag 10 november 2018 in Haarlem

Het regiobestuur van D66 Noord-Holland organiseert op 10 november een ledendag in het prachtige provinciehuis van Noord-Holland.

In de ochtend een ontspannen programma om onze campagne-vrijwilligers te bedanken en in de middag een interessant programma met lijsttrekkers van komende verkiezingen, uitwisseling over provinciale onderwerpen en overleg van afdelingsbestuurders.

Binnenkort volgt meer informatie over de Noord-Holland dag 2018.


Enquête interesse Noord-Holland dag

  • Het doel van de D66 Noord-Holland dag op 10 november is, naast kennismaken, het bespreken van de relatie tussen de lokale afdelingen en het regiobestuur en wat daarbij van elkaar verwacht mag worden. Omdat er volgend jaar verkiezingen aankomen voor de Eerste Kamer, Waterschappen, Provinciale Staten en Europees Parlement, hebben we de lijsttrekkers en kandidaten uitgenodigd om hun plannen aan ons te presenteren. Daarnaast willen we een aantal workshops organiseren over onderwerpen waar u behoefte aan heeft. Hierbij verzoeken wij u ons, door middel van het aanvinken van maximaal drie onderwerpen/thema’s uw voorkeur te laten weten. U helpt ons hiermee een mooi en interessant programma samen te stellen. Namens het organisatiecomité: Raymond van Haeften GRAAG REAGEREN UITERLIJK 10 SEPTEMBER
  • Voornaam
  • Tussenvoegsel
  • Achternaam
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

10 november

Gehele dag

Paviljoen Welgelegen, provinciehuis Noord-Holland, Dreef 1, Haarlem