Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Debat over duurzaamheid in Laren: groen – groener – groenst

Donderdag 14 september 2017 in Laren

Tweede Kamerlid Stientje van Veldhoven is op 14 september in Laren om over duurzaamheid in 't Gooi te debatteren.

 D66 Laren organiseert een open debat over duurzaamheid. “Groen” staat voor een duurzaam leefmilieu. Denk bijvoorbeeld aan een huishouden zonder aardgas, vermindering van waterverbruik, hergebruik en recycling van materialen, elektrisch rijden, onderwijs of een CO2-arme economie. Niet alleen een zaak van de politiek maar van ons allemaal.

D66 Laren heeft behoefte aan ideeën vanuit de gemeenschap! Kom naar de open discussieavond op donderdag 14 september met o.a. Elbert Roest (burgemeester Laren), Niels Rood (wethouder Eemnes) en Nicolien van Vroonhoven (wethouder Hilversum), die allen duurzaamheid in hun portefeuille hebben.

Stientje van Veldhoven, D66-fractie Tweede Kamer, opent met een verhaal over de mogelijkheden van lokaal duurzaamheidsbeleid.  De bijeenkomst wordt voorgezeten door Remko Zuidema, bestuurslid van de D66 thema-afdeling Duurzaam.

Locatie: De Blokhut, Smeekweg 104, Laren. Aanvang 20.00 uur – inloop vanaf 19.30 uur. Na afloop (ca. 22.00 uur) is er gelegenheid nog wat na te praten. Aanmelding wordt op prijs gesteld vanwege de beperkte zaalcapaciteit.

Organisatie: D66 Laren
Aanmelden via e-mail yberghorst@me.com of tel. 06-81654086

14 september

20.00 uur

De Blokhut, Smeekweg 104, Laren