Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Algemene Regio Vergadering D66 Noord-Holland – Deelname PS2023

Woensdag, 26 januari 2022

Online Algemene Regio Vergadering van D66 Noord-Holland, over onder andere de deelname aan de Provinciale staten Verkiezingen in maart 2023. Aanmelden voor de vergadering kan via het formulier op de pagina.

Op woensdagavond 26 januari om 19:30 is er voor het begin van het webinar ‘Waardevolle Groei’ een korte digitale Algemene Regio Vergadering (ARV). Op vergadering komen verschillende onderwerpen aan bod over de verkiezingen voor de Provinciale Staten in maart 2023. De deelnemende leden kunnen stemmen over het deelnamebesluit en de instelling van de verkiezingsprogrammacommissie.

Verder presenteren we een aantal nieuwe algemene bestuursleden.  Deze hebben zich afgelopen maand hebben aangemeld na een oproep via de nieuwsbrief.  Wij zullen in de aanloop naar de de ARV meer informatie over de ARV op de website plaatsen.

De stukken voor de ARV zijn hier te vinden.

Deze ARV is ter vervanging van de originele fysieke vergadering die gepland stond op 15  januari in combinatie met de nieuwjaarsborrel. Deze fysieke bijeenkomst kon niet doorgaan vanwege de door het kabinet ingesteld Coronamaatregelen.

Meld je aan voor de vergadering door onderstaand formulier in te vullen. Je kunt je via het formulier tegelijkertijd aanmelden voor het webinar ‘Waardevolle groei’.

26 januari

19:30