Steun ons en help Nederland vooruit

Mijn naam is Martin Meiland uit Hoofddorp. Ik ben werkzaam voor een financiële instelling waar ik mij bezig hou met kapitaalplanning en financiële rapportages richting de (Europese) toezichthouder. Ik wil mijn kennis en ervaring uit de financiële wereld en het bedrijfsleven, en mijn ervaring als gemeenteraadslid in Haarlemmermeer meenemen naar de provinciale politiek , zodat de uitdagingen waar we nu voor staan met een blik vooruit worden opgelost.

Het klimaat verandert en vraagt om oplossingen op het gebied van energie en een transitie naar een circulaire economie. Er zijn te weinig woningen voor een groeiend aantal inwoners. De wegen lopen vol en ook het openbaar vervoer vraagt om infrastructurele oplossingen. Hoe blijven we de juiste balans vinden tussen wonen, verplaatsen, leefbaarheid en het geluk van de inwoners van Noord-Holland?
Boeiende vraagstukken die ook vragen om solide financiën. En ondanks dat de provincie Noord-Holland die nu op orde heeft moet dat de komende jaren ook zo blijven. De reserves zijn nog steeds groot, wat betekent dat er ruimte is om extra te investeren en door te pakken. En verder investeren blijft nodig.

Meer over Martin Meiland:

  • 2014-2018 Gemeenteraadslid voor D66 in de Haarlemmermeer
  • Reporting Analyst bij International Card Services (ICS)
  • Was eerder werkzaam bij ABN-AMRO en KPMG Financial Services
  • Heeft gestudeerd aan de VU Amsterdam (accounting & control) en Christelijke Hogeschool Nederland (hotel management)
Meer van Martin Meiland