Steun ons en help Nederland vooruit

Publicaties

Vacatures voor het bestuur en een vertrouwenspersoon D66 Noord-Holland – ARV juni 2022

Dit zijn de profielen waar wij als D66 Noord-Holland vacatures voor hebben. Deze willen wij op en na de ARV juni op 25 juni vervullen.

Vacatures voor het bestuur

Het betreft twee vacatures voor het bestuur. Eén voor de rol van Penningmeester en de ander voor een algemeen bestuurslid met de portefeuille ‘campagne’. Voor de functie van Penningmeester gaat de huidige op voor een tweede termijn. Leden van D66 Noord-Holland kunnen zich kandidaat stellen via MijnD66.nl. Dit kan tot donderdag 2 juni 18:00. Stemming vindt plaats in de periode van 1 week na de ARV van D66 Noord-Holland op 25 juni. Op deze ARV krijgen de kandidaten de kans zich te presenteren aan de leden.

Vacature vertrouwenspersoon

Ook hebben wij een vacature voor die van vertrouwenspersoon. Op het moment hebben wij, na het vertrek van Hendrik Bolland, als Noord-Holland één vertrouwenspersoon, dit is Marion Geisler.  Het bestuur heeft de wens dit aantal weer aan te vullen tot twee vertrouwenspersonen. Kandidaten kunnen zich tot donderdag 2 juni 18:00 kandideren door een motivatie met een foto van hoge resolutie te sturen naar info@d66noordholland.nl.

Gepubliceerd op 19-05-2022 - Laatst gewijzigd op 30-05-2022