Steun ons en help Nederland vooruit

Valentijnsactie 2020

Jaarlijks zet D66 – voor het 29e jaar op rij – vrijwilligers in het zonnetje op Valentijnsdag en maakt gebruik van deze positieve dag om mensen te ontmoeten.

D66 deelt dit jaar in Noord-Holland onder meer in Alkmaar, Amsterdam-Noord, Oost en -Zuid, Beverwijk, Den Helder, Haarlem, Heerhugowaard, Hoofddorp, Huizen, IJmuiden, Krommenie, Overveen, Purmerend, Schagen, Wieringerwerf, Wijdemeren en Zwanenburg taarten uit om vrijwilligers een hart onder de riem te steken.

“Vrijwilligers maken veel mogelijk in de samenleving op allerlei terreinen en ook overal hier in Noord-Holland,” aldus Suzanne Klaassen, Statenlid voor D66 Noord-Holland: “Het is goed om daar jaarlijks bij stil te staan en de vrijwilligers te ontmoeten.”

En op Valentijnsdag gaat D66 in de steden naar buiten om op te komen voor een vrije stad waar iedereen verliefd kan zij op wie hij of zij wil.


In Huizen bracht fractievoorzitter Karin van Werven de valentijnstaart naar de Stichting Kunst & Cultuur Huizen. Lees hier verder.

De seniorenvereniging Zwanenburg/Halfweg ontving een valentijnstaart van regiovoorzitter Raymond van Haeften voor het organiseren van vele activiteiten in het buurthuis De Olm.

Milka de Waard uit IJmuiden is in het zonnetje gezet door Sander Smeets en Teresa Marcos da Silva van D66 Velsen omdat zij zich grandioos inzet voor de Maarten van der Weijden Foundation, oftewel voor het kankeronderzoek van het KWF.


Jan de Vries en Rob Karst van D66 Zaanstad hebben voor alle lieve vrijwilligers van de hospice in Krommenie een lekkere verrassing meegenomen om ze te bedanken voor het geweldige werk.

In Den Helder ontvingen de vrijwilligers van “Home start” Humanitas een valentijnstaart van raadslid Frans Klut. Lees hier verder

In Purmerend waren de vrijwilligers van het Repair Café de gelukkigen. Lees hier verder

En in Beverwijk ging de taart naar de Voedselbank IJmond. Lees hier verder


In Hoofddorp was raadslid Charlotte van der Meij een avond bij Stichting de Aanloop, een vrijwilligersorganisatie, die diverse activiteiten organiseert voor mensen met een verstandelijke beperking.

In Haarlem bezocht Statenlid Suzanne Klaassen op Valentijnsdag de biologisch-dynamische onderwijstuin Vrij Waterland.

Het enthousiasme van Marbel de Graaf uit Wieringerwerf voor duurzame energie en windturbines levert haar initiatief ook een valentijnstaart op van Statenlid Arja Kapitein.


In Overveen bedankte fractievoorzitter Sacha Kuijs de groenvrijwilligers van het Landje van De Boer, die met deze buurttuin het bewustzijn over natuurlijke kringlopen vergroten – en zo een paradijsje gecreëerd hebben.

D66 Alkmaar zorgde voor een taart voor de vrijwilligers voor het patiëntenvervoer van de Noordwest Ziekenhuisgroep (NWZ).

In Amsterdam-Noord ontvingen de vrijwilligers van de werkgroep biodiversiteit een lekkere valentijnstaart, in Amsterdam-Oost de vrijwilligers van brandweerkazerne Victor en in Amsterdam-Zuid kreeg het ambachten-initiatief “Made in De Pijp” niet alleen een taart maar ook een cheque!


D66 Schagen heeft dit jaar de vrijwilligers van het dorpsservicepunt ’t Winkeltje in Sint Maarten gekozen voor de valentijnsactie. Lees hier verder.

Raadslid Anja Grim nam op Valentijnsdag wat lekkers mee voor de vrijwilligers van de stichting Babyspullen in Heerhugowaard.

In de gemeente Wijdemeren ging de taart naar de mensen van kringloopwinkel Vide in Loosdrecht.


En voor een free hug kon je op 14 februari even langskomen op station Amsterdam-Centraal!

Wat een positieve energie en inspiratie!

 

 

 

Laatst gewijzigd op 16 november 2020